perjantai 21. helmikuuta 2014

Shoppailua Hyvinkäällä Piantik

Lähdin eilen käymään Terhin kanssa Hyvinkäällä muutamassa ihastuttavassa sisustusliikkeessä; Piantik ja Wanilla Rose.

Piantik on Hyvinkään keskustan lähistöllä, mutta melkeinpä keskellä metsää. Ihastuttava ympäristö oli laitettu tunnelmaan sopivaksi. Jopa talvella paikan kauneus tuli hyvin esiin.Tallipuodin pihalla oli iso kasa vanhoja aidan/heinäseipäitä ja ne olivat myynnissä, 3,50e/kpl. 


Vanha talli oli sopivasti remontoitu säilyttäen iän tuoma arvokkuus ja tuotteet oli asetettu esille todella kauniisti. Pialla on kyllä taito hyppysissään ja sisustussilmää riittää.Myynnissä oli paljon erilaisia vanhoja aterimia, kakkulapioita ja vanha jäätelökauha, joka jäi vähän mielenpäälle.


Ihana kevät oli rantautunut jo tallipuotiinkin.Tallin kattoon oli laitettu heinäseipäisiin ilmavat kankaat ja valot. Ihanat!


Myynnissä oli myös paljon lasiesineitä, kannuja, lautasia ja jalallisia kulhoja. Hopeisia tarjoiluvateja sekä betonisia patsaita. Myös vanhoja puulaatikoita ja -tuoleja löytyi useaa eri kokoa ja väriä. Mikään tuote ei ollut mielestäni hinnalla pilattu. Esim. vanhat aterimet olivat 3-5e väliltä, lasimaljat n.5-10e ja hopeiset astiat n.7-15e. Täytyy sanoa, että ihastuttava puoti ja todellakin ajomatkan arvoinen. Ehdottomasti menen toistekin käymään.

Nyt minun matkaani tarttui nämä kauniit esineet. Lähinnä tulen näitä käyttämään kuvausrekvisiittana, mutta tuohon hopeiseen maljaan aion tehdä upean kukkaistutuksen.


Wanilla Rosessa piipahdimme myös, mutta se oli pienoinen pettymys. Kun puoti oli Nurmijärvellä, se huokui omaa tyyliään, mutta nyt se tuntui olevan täynnä sellaista sisustustavaraa, jota saa jokaisesta puodista? Ja hinnat oli osassa tuotteita tähtitieteellisiä. Muutama ihan kiva juttu, mutta...

2 kommenttia:

  1. Piantikiin aion mennä tänään ja Wanilla Rose tuttu paikka. Wanilla Rosessa ihania tavaroita, olen sieltä ostanut useita mattoja, huonekaluja ja pientä sisustustavaraa. Palvelu todella huippua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palvelu on Wanilla Rosessa ollut aina hyvää eikä siitä ole valittamista tälläkään kertaa. Pidin vain kovasti Nurmijärven liikkeestä ja siellä oli mielestäni loistava tunnelma sekä tuotteet. Nyt jäi vain päällimmäiseksi pettynyt fiilis, kun ensi kertaa Hyvinkään liikkeessä kävin.

      Poista