perjantai 8. marraskuuta 2013

Pariisi-synttärit tulossa


Jenniliini täyttää viikon kuluttua 2v. ja tänä vuonna niitä vietetään ranskalaisvivahteisesti. Tällaiset kutsut lähtivät jo eteenpäin.

Kovasti on nyt suunnittelun alla tuo tarjoilupuoli. Sopivasti katselin viime viikolla Leila leipoo Ranska-jaksoja ja sieltä jäi mielen päälle muutama herkku. Tricolore (Bleu, blanc, rouge) marjapiirakka sekä tarte au citron houkuttelevat. 
Myös macaronsit täytyy pöydästä löytyä. Itse en niistä kovasti välitä enkä halua niitä tehdä vaan luotan jälleen Ph7:aan. Sieltä saa kovasti kehuttuja macaronseja useissa mauissa. Meillä taitaa pöytään tulla vadelma- ja pipariversiot?


Tämän muotoisia pipareita olisi tarkoitus myös leipoa... koristelemaan en rupea, ei ole yksinkertaisesti mun juttu!

Koska saan jälleen järjestää pikkutyttöseni juhlia, mikään ei voi olla liikaa. Niinpä metsästin päivään sopivaa mekkoakin muutaman päivän. Onneksi tämä löytyi Lindexiltä eikä hinta ollut päätähuimaava. Eikö ole ihana?! Ebaystä tilasin muutaman söpön Eiffel torni-koristeen. Tai itse asiassa ne ovat nimikorttien pidikkeitä, mutta niihinhän saa mitä vaan kiinni. Hintakaan ei huima ollut, n.2e/kpl.

Katsotaan mitä kaikkea muuta tässä ehtii suunnitella...  :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti