keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Vierailu keväisellä Pajutallilla


Kevätaurinko sai taas liikkeelle hamuamaan jotain pientä kivaa kotia koristamaan. Mikä olikaan parempi paikka kuin Koiramäen Pajutalli, jossa oli kevättä saapunut runsain mitoin.

Pajutalli on meiltä vain muutaman kilometrin päässä ja siellä tulee säännölisin väliajoin käytyä. Varsinkin kesällä alue on erilaisine kohteineen varsin viehättävä. Ehdoton vierailuajankohta on myös joulu.


Pajutallilla on Kanila, jossa viihtyy pupujen lisäksi pari possuakin.


Pupuset lämmittivät toisiaan somassa kasassa, possut sen sijaan röhkivät äänekkäästi vieraat tervetulleiksi. Melkoisen hulppea oli possuilla valonlähde; kattokruunu. Possut ovat mainioita ja useaan otteeseen olemme saaneet myyjiltä kuulla niiden tempauksista. Viimeksi muutama päivä sitten ne olivat päässeet karkuun huoneestaan ja ehtineet tehdä talonsa eteisessä tihutöitä ennen kiinnijäämistään.


Pajutallilla on lisäksi useampia ulkorakennuksia, joista löytyy mm. Tallipuoti. Siellä on hurjat määrät erilaisia pajusta ja muista oksista tehtyjä koristeita.

 
Tilalla on myös kaunis päärakennus, jossa sijaitsee varsinainen sydän; upea tunnelmainen sisustuskauppa kahviloineen. He ovat oivallisesti onnistuneet saamaan juuri sopivan tunnelman tämän kaltaiseen sisustusshoppailuun. Tosin aika ajoin häiritsee lentokonemelu, joka on varsin äänekäs.

 


 


Kauniita esineitä oli paljon. Voikun olisi kotona tilaa kaikelle...Tämä iso seinäkello jäi mielen päälle. Se niin sopisi olohuoneeseemme.


Tämä iso tipu sen sijaan pääsi kotiin saakka. Tipulla on korkeutta lähes 30cm eli ei ehkä rairuohoon sopiva.


Kotiapäin lähdettäessä bongasimme vielä Elannon lihavarastonkin pihapiiristä :)


On kyllä tutustumisen arvoinen paikka, suosittelen koko perheelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti