sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Minecraft-kakku


Ystäväni poika, Niilo, täytti 10 vuotta ja hän toivoi juhliinsa Minecraft-kakun. Tuo Minecraft-peli tuntuu olevan supersuosittu tällä hetkellä ainakin 7-12 vuotiaiden keskuudessa. Hetken aikaa pyörittelin eri vaihtoehtoja, mutta päädyin tekemään blockin, jollaisia pelissä rikotaan hakuilla. Toiveena oli saada kakkuun myös joitain hahmoja. Omien poikieni avustuksella syntyi "Creeperit", jotka koristavat kakun etureunaa. Myös Niilo-teksti piti ehdottomasti kuulemma tehdä palasista.

Kakku oli mehevä suklaakakku, jonka täytteenä oli suklaa- ja mansikkamousset. Pinnassa oli suklaakermaa sekä tavallista vihreäksi värjättyä kermaa, jonka pursotin ruohotyllalla.

Toivottavasti kakku oli mieluinen ja maistui.

Paljon Onnea Niilo 10v!

3 kommenttia:

 1. Kiitos tästä :) Kakku oli todella herkullinen, erityisesti mansikkamousse oli taivaallista!!!! Kakku on jo tuhottu, viimeistä murua myöten. Ja synttäripoika piti kovasti myös taiteellisesta vaikutelmasta :)

  VastaaPoista
 2. Hei. Olen vasta ruvennut lukemaan blogiasi. Blogistasi saa leivontaan kivoja uusia ideoita, kiitos! :) Oisiko mahdollista saada mansikka- ja suklaamoussejen reseptejä?
  - Sanni

  VastaaPoista
 3. Onpa hauskasti Minecraft-peli kuvattu kakussa! Tuo peli on meidänkin poikien suuressa suosiossa :)

  VastaaPoista