Me vietimme viime viikonloppuna Jennin-päiviä prinsessamaisesti ulkona. Pikku prinsessa on tykästynyt yllättäen vaaleanpunaiseen, joten siitä sitten tuli juhlien pääväri. Tarjolla oli herkkuja suolaisesta makeaan.
Pastasalaatti
1/2 jäävuorisalaatti
6dl keitettyä kierrepastaa
3 herkkukurkkua
1/2 tuorekurkku
n.10cm pätkä purjoa
2prk tonnikalaa öljyssä
(1 omena)
Keitä pastat suolavedessä. Kaada pastan joukkoon toinen tonnikalapurkki öljyineen. Toisesta kaada öljyt pois ja lisää sitten pastan joukkoon.
Pilko kaikki vihannekset pieneksi ja lisää pastan sekaan. Sekoita hyvin ja tarjoile tuoreen patongin kanssa.
Tomaattiset pasteijat (10kpl)
1pkt voitaikinalevyjä
1/2 pkt Toscana-tuorejuustoa
5 coctailtomaattia
tuoretta oreganoa tai basilikaa
Sulata voitaikinalevyt ja puolita ne. Aseta puolikas levy yhteen muffinivuoan koloon ja täytä se tuorejuustolla, yrteillä sekä puolikkaalla tomaatilla.
Paista 225 asteessa noin 12-15 minuuttia.
Taikasauva-cookies
1pkt valmista murotaikinaa
tai itsetehty murotaikina
paistonkestäviä tikkaritikkuja
Renshaw melts, pinkki
(sokerihelmiä)
Sulata murotaikina, kaulitse noin 0,5cm paksuiseksi levyksi ja ota tähti-muotilla paloja. Työnnä tikku tähteen, tasoita ja paista 200 asteessa noin 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä ja koristele melts-sulalla pursotinpussin avulla. Viimeistele halutessasi sokerihelmillä ja nauhalla.
Kertakäyttöiset kattaustarvikkeet sekä pompom-koristeet ovat Confetista.
Pikku prinsessan lahja; taikasauva ja kruunu.
Kakusta tuli yksinkertaisen kaunis.
Se oli kuorrutettu ihonsävyisellä sokerimassalla, kukka oli värjättyä kukka- ja muotoilumassaa ja reunoja koristi kultainen timanttinauha. Sisäänsä kakku sai päärynämoussen, joka oli tehty hyydykejauheesta.
Juhlat sujuivat hienosti vaikka päivällä vettä tuli ukkoskuurossa melkoinen määrä. Piha ehti kuitenkin kivasti kuivua, että saimme juhlat pidettyä.
Kiitos kaikille vieraille mukavasta iltapäivästä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti