sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Mansikka-sitruuna trifle


Järjestelin vähän keittiön kaappeja ja sieltä löytyi Bottegan Limoncino-sitruunalikööri. Kun vielä jääkaapissa oli mansikoita, syntyi ajatus maukkaasta triflestä. Yhdistelmä on verraton!

Mansikka-sitruuna trifle

10-12 Savoiardi-keksejä
5dl vispikermaa
1prk sitruunarahkaa
0,5dl sokeria
2tl vaniljasokeria
mansikkahilloa
tuoreita mansikoita
Limoncino-likööriä

Vatkaa kerma sokerien kanssa vaahdoksi. Lisää joukkoon sitruunarahka. Kasaa trifle laakeaan astiaan. Laita pohjalle ensin muutama keksi ja sivele niihin likööriä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää mehua. Keksejä ei kuitenkaan kannata kostuttaa liikaa. Lisää keksien päälle mansikkahilloa, kermavaahtoseosta ja tuoreita mansikoita. Tee näitä kerroksia vielä 1-2 ja lopuksi pursota kermavaahtoseosta triflen pintaan ja koristele mansikoilla. 
Anna maustua hetken, n.30 minuuttia.
Nauti kauniissa ilmassa kahvin tai mehun kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti