torstai 24. lokakuuta 2013

Linnanmäen Valokarnevaali


Viime viikolla ja viikonloppuna järjestettiin Lintsillä Valokarnevaalit. Viileästä säästä huolimatta päätimme lähteä syksyistä Linnanmäkeä tutkimaan.

Hienosti oli erilaisia valoja viritelty ympäri puistoa. Tunnelma oli kyllä ihan huikea.

Lapsilla riitti intoa ja energiaa juosta laitteesta toiseen.

 Kyöpelinvuoren hotellin emäntä se sieltä kurkkii...

Paras laite koko Lintsillä: vanha vuoristorata. Mikään ei voita tämän tunnelmaa, tervan tuoksua ja puista natinaa.

 Aikoinaan on tullut pyörittyä tämän mustekalan lonkeroissa enemmän kuin tarpeeksi.

Yleisöä ihastutti myös erilaiset esittäjät; haamut, valovanteiden pyörittäjä, pellet sekä kaunis balleriina. Saimme myös kuunnella Saara Aaltoa, joka esitti elokuvamusiikkia.

  Törmäilyautot viehättävät ikään tai sukupuoleen katsomatta. Tätä kuvaa ottaessani huvituin suunnattomasti. Sukupuoliroolit tulivat nimittäin melko selkeästi esiin; mies ajoi vimmattua vauhtia suu supussa ja nainen neuvoi vieressä. Ihanat lapsoset!

 Upeat valot ja lasten into sai meidän Lintsillä olemaan vajaat 4 tuntia. Jossain vaiheessa kyllä tuntui, että varpaat ja sormet olivat syväjäässä. Toodella kylmä siellä oli.

Merkille pantavaa oli se, että vähintään joka toisella aikuisella roikkui kaulassaan kamera ja melkein yhtä monella oli jalusta mukanaan kuvausta varten. Itse en ollut niin valveutunut, että jalustan olisin mukaan ottanut. Toki lasten kanssa ei varsinaisesta kuvaamisesta olisi mitään tullutkaan.

Ilta loppui keinukarusellin pyörteisiin.

Todella kaunis ja tunnelmallinen tapahtuma oli Lintsillä saatu aikaiseksi. Varmasti menemme myös ensi vuonna, jos tällainen järjestetään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti