tiistai 15. lokakuuta 2013

Halloween lähestyy - Beware!Halloween lähestyy ja meillä sitä vietetään marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna ystävä perheen kanssa. Olen testaillut kaikenlaisia karmivia reseptejä ja coctaileja, tässä niistä yksi. Tämä coctail sopii lapsillekin, aikuiset tietenkin voivat sitä vähän terästää jollakin...
Tarvitset ruiskun, joita saa apteekeista muutamalla kymmenellä sentillä ja kirkkaan juomalasin. Tämä testi tehtiin ihan vedellä ja tavallisella mehulla. Kun käyttää esim. Funlight mehua, riittää ruiskullinen (10ml) lasilliseen vettä ja mehusta tulee sopivan makuista. Kun mehun ruiskuttaa lasin pohjalle varovasti se jää hauskasti pohjalle eikä sekoitu veteen. Aika kivannäköinen!

Meillä on myös puvut jo hankittu. Ne pääsevätkin ensimmäiseen koitokseensa huomenna Confetin halloween-illassa.
Kauhuiltaan tulevat mukaan viikatemies, haamu, pikku kisu ja vähän isompi katti -meow!(pikkukisun vermeet)

Muutamana iltana olemme myös hääränneet pahvien ja saksien kera. Pojat huudahtivat nähdessään leikkelykohteen: "Äiti, sä oot leikannut batmanejä!" Niinpä sitten alettiin porukalla lisää lepakoita leikkelemään. Ne tulevat ruokapöydän päässä olevaan seinään tähän tyyliin. Pienen hautakiven ostin Toys"R"us:sta.


Halloween on hauska juhla varsinkin lasten kanssa ja innovatiivisuus pääsee huippuunsa, kun mietitään ja suunnitellaan toinen toistaan karmeampia juttuja. Tässä kuvassa tosin karmeus tuli ilmi sattumalta, värjäsin nimittäin sokerimassaa ja huomasin Wiltonin pastavärin "kätevyyden" verenä. Melko todenmukaista, vai mitä? Väri on syötävää ja lähtee pesemällä pois.


 Törmäsin taannoin jollakin tv-kanavalla ohjelmaan, jossa amerikkalaiset juntit hipsivät takametsissä pontikoitaan keittelemässä. En tiedä koko ohjelman nimeä, outo se ainakin oli, mutta jostain syystä tuo pontikan amerikanserkku, Moonshine, jäi mielen päälle. Nimenä kyllä lähinnä. Niinpä bongattuani tämän pullon kirpputorilta se sai kylkeensä hienon etiketin ja siitä tarjoilemme halloweenina, kuutamossa sitten... jotain.


Suunnittelu jatkukoon vielä muutama viikon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti