sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Laskiaispullia ja haavematkailua


Laskiaisena on aina herkuteltava reippaan ulkoilun jälkeen kuumalla kahvilla tai kaakaolla ja makoisilla laskiaispullilla. Parhaimmilta nuo edellä mainitut herkut maistuvat ulkona ja usein ne on mussutettukin retkeilyn merkeissä.

Laskiaispullat on helppo tehdä peruspikkupullista itse tai sitten tuunata kaupan pakastealtaan pullapussista paistetut pullat. Kumpikin käy, herkut häviävät nopeasti.
Meillä pullan väliin kuuluu ehdottomasti mansikkahilloa ja kermavaahtoa, ei missään nimessä mitään muuta. Ei ainakaan marsipaania. Makuasioita tietenkin...

Paljon olemme taas ulkoilleet ja ihailleet Suomen kaunista luontoa talvellakin. Tässä kaunis polku metsän läpi, jonka varrelta löytyi...mikäpäs muukaan kuin kätkönen.

Nämä seuraavat kuvat voisivat olla vaikka tulevalta lomamatkaltani Seychellien sekä Bora Boran saarilta... Lähinnä kyseessä on siis sellainen haavematka. Kyllä se silmä vaan lepää kauniissa ja rauhallisissa maisemissa. Voin melkein haistaa meren suolaisen tuoksun ja kuulla palmunlehvien huminan kevyessä tuulessa.

Taas iski sitten se kaukokaipuu kevättalvella...
some day, my friends, some day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti