keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kevättä kotona ja lego-kakku


Kävin Kukkatalossa ihailemassa kauniita ja jo kovin keväisiä kukkia. Narsisseja, helmililjoja, pelliksiä ym. oli pöydät täynnä. Eihän sitä voinut olla repsahtamatta keväisiin kukkiin ja mukaan kotiin lähti kaunis sinkkinen, kolmen ruukun teline helmililjoineen, parvekkeellinen narsisseja sekä kauniita ruusuja maljakkoon.

Prismasta bongasin kirsikanoksia, jotka ovat viittä vaille valmiina kukkimaan. Enpä ole aiemmin moisiin törmännyt. Aivan ihastuttavia!

Talvilomaa olemme viettäneet mm. ulkoillen. Tänään kävimme Talmassa ja pojat innostuivat laskemaan rinnettä isoilla renkailla. Hauskalta meno vaikuttikin.

 
Illalla vietimme lähes extempore-meiningillä Jessen sukulaissynttärit, jotka peruuntuivat parisen viikkoa sitten. Tein nopeasti laskiaispullia sekä lego-kakun, josta en parempaa kuvaa edes ehtinyt ottamaan. 
Lego-kakku oli ihanan suklainen ja täytteenä mansikkamoussea terästettynä mansikkahillolla, Jessen toive.


Nyt on saatu 9v.synttärit juhlittua lähes kokonaan...

1 kommentti:

  1. Ihana :) Kevätaurinko pyörähti heti tänne Turkkuseenkin, vaikka ikkunan takana näyttää olevan ihan pimeä ilta jo. Mä kanssa näin joku aika sitten Prismassa noita kirsikanoksia, mutta en silloin ostanut ja nyt niitä ei sitten enää ollut :/ Mutta ostin sentään taimikasvatusastian pelletteineen ja nyt puskee basilikat ja timjamit jo tainta! Jee!

    VastaaPoista