perjantai 7. marraskuuta 2014

Visiitti Country White -sisustuskaupassa


Jouluihminen kun olen päästä varpaisiin, lähdin käymään sisustuskaupoilla heti niiden saatua joulutuotteensa esiin. Tuomarinkartanon Country Whitessä ei tule kovin usein käytyä vaikkakin joka kerta liike ihastuttaa. 


Myymälä sijaitsee ihanan vanhassa talossa kartanoalueella. Putiikissa on myynnissä mm. Riviera Maison, Lexington, Svanefors ja Greengate:n tuotteita.


Nämä Greengate:n tuotteet ovat aina olleet aivan ihania. Nyt tuo harmaa valkoisin tähdin jäi todella kaivelemaan...


Tämän syksyn hittituote taitaa olla nuo bling-bling tähtityynyt. Niitä on tullut eteen lähes jokaisessa kaupassa. Väreinä olen nähnyt tuon hopeisen, mustan ja pronssisen.


Happy Lights-valot ovat kauniit ruskeankin sävyisinä. Itse jos nuo hankkisin, musta/harmaa/valkoinen olisi minun väriyhdistelmäni.


Riviera Maisonin tuotteet ovat todella upeita, hintavia, mutta upeita.


Tuo kuusi-kulho näyttäisi joulupöydässäni niin hyvältä...Tämä jättipallo, halkaisija ehkä noin 25cm, tekstillä I love Christmas ei voisi paremmin itselle sopia. Se jäi kuitenkin vielä roikkumaan tuonne myymälään.

 
Country White on ihanan tunnelmallinen, täynnä tavaraa oleva kartanoputiikki. Esille laitto on erittäin hyvä ja valikoima kiva. Ainahan se tietysti voisi olla suurempi. Hintaluokka on korkeahko, mutta noissa tuotteissa se mahtaa olla samalla tasolla joka paikassa. Myymälässä on suloinen pieni kahvipiste CountryCafe, josta saa suut makeaksi niin aikuiset kuin lapsetkin, hyvä lisä! 
Suosittelen käymään putiikissa, jos vähääkään pitää kauniista sisustustuotteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti