tiistai 15. tammikuuta 2013

Sisustusideoita kevät 2013


Keväisin uusiutuu kaikki, usein kodin sisustuskin. Me remontoimme viime syksynä olohuoneen ja makuuhuoneet. Yleinen värisävy-yhdistelmä on nyt musta-valkoinen ja tunnelma melko neutraali, lähes liiankin  kliininen. Minun mielestäni ainakin, mieheni tosin pitää kliinisyydestä, puhtaista pinnoista.

Puhtaat pinnat ovat ihan jees, mutta kyllä väriä kotiin täytyy vähäsen saada. Ja muutama koriste-esinekin...  Ihastuinkin H&M Home-malliston vihertäviin sisustustyynyihin, torkkupeittoon ja hauskaan kaitaliinaan. Ne ovatkin hetken päästä koristamassa kotia.

Samaisesta kaupasta löytyi melko pirteää kuosia sisustustyynyjen malleissa. Pitkulainen flamingotyyny on Rose Living:stä. Tulee niin tuo 90-luvun alku mieleen, tuleeko teille?


Pastellinsävyt jylläsivät silloin niin sisustuksessa kuin vaatteissakin. Muistelen "lämmöllä" mieheni turkoosin väristä pukua.... 
Miami Vice oli silloin niiiin HOT! Noh, kaikella on aikansa. Hassuinta muodissa on, että tyylit ja suuntaukset tulevat aina sykleissä uudelleen muotiin. Josko nyt sitten nämä pastellinsävyt taas valloittavat?
Joka tapauksessa tämä trooppinen kuosi miellyttää. Voisin hyvin kuvitella näiden koristavan kesäistä kotia. Hmm... jäävät kuitenkin vielä harkintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti