lauantai 19. tammikuuta 2013

Geokätköilyä ja pitaleipiä

Keväässä parasta on ehdottomasti kuulaat, aurinkoiset päivät. Pakkasesta en niin välitä muttei se menoakaan haittaa. Tänään oli siis upea päivä pienelle ulkoilulle.

Ulkoilu sijoittui läheiseen urheilukeskukseen, johon onkin ilmaantunut pari mielenkiintoista multi-kätköä. Eli moniosaisia geokätköjä. Jos kiinnostaa lukea lisää kätköilystä, kannattaa kurkata tänne. Siispä houkuttelin serkkuni mukaan ja lähdimme kätköä metsästämään.

Tämä multikätkö sijoittui urheilukeskukseen ja talvisen ladun varteen. Ensimmäisellä pisteellä meni hyvä tovi kunnes ovelasti piiloitetut jatkokoordinaatit osuivat silmiin. Kaksi seuraavaa pistettä sujuivat melko nopeasti, mutta kolmannelle tuli vaikeuksia. Piti kurkkia sinne sun tänne ja lopulta kehittyneiden geosilmien ansiosta tämäkin piste antautui ja loppupisteen koordinaatit saatiin selville. Kuvassa onkin piilo näkyvillä, kuka arvaa mikä se on?
 

Ovelia olivat kaikki välietapit ja itse purkki, johon loggaus tehtiin oli myös oivallinen. Pieni ja pirullinen, mutta se löytyi muutamassa minuutissa.


Reipas ulkoilu sai mahan murisemaan ja illalla olikin hauska tehdä nopeita kebab-täytteisiä pitaleipiä, jotka suorastaan sulivat suuhun. Täytyy sanoa, että olen positiivisesti yllättynyt valmiista kebablastuista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti