torstai 24. tammikuuta 2013

Aurinkoisia fiiliksiä ja viinimarjamuffinit


Kevätaurinko on jo kovasti innostuttanut miettimään  tulevaa kesää tai ainakin haaveilemaan siitä; lämpöä, kuumuutta ja aurinkoa. Itse pidän erittäin paljon kuumasta kesäkelistä, Suomessa ei ikinä ole liian kuuma.

Kesäisin minulla tulee sisustuksessa esiin turkoosin, hiekan/beigen ja valkoisen sävyt sekä merelliset jutut. Nyt bongasinkin Askosta kauniit koristetyynynpäälliset sekä upean lyhdyn. Ne oli pakko hankkia samantien vaikka esille pääsevät vasta kesemmällä.


Kesää odotellessa voi haaveilla kaukomatkasta paratiisiin ja sitten kesällä nauttia oikeasta lämmöstä suomalaisissa maisemissa. Puolensa ja puolensa, vai kuinka?




Kesäisiä makuhermoja voi herätellä viinimarjamuffineilla, jos sellaisia pakkasesta sattuu löytymään.

Viinimarjamuffinit 12kpl

2kananmunaa
2dl sokeria
1dl juoksevaa margariinia
1tl vaniljasokeria
1,5tl leivinjauhetta
3,5dl vehnäjauhoja
1prk vaniljarahkaa
n.1,5dl viinimarjoja

vatkaa munat ja sokeri sekaisin. Lisää loput ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi. Jos käytät pakastettuja viinimarjoja anna niiden sulaa muutama tunti ennen leivontaa ja valuta ylimääräinen neste niistä pois. Annostele muffinitaikina vuokiin ja paista 180 asteessa noin 12-15 minuuttia.
Anna jäähtyä ja koristele. 



2 kommenttia:

  1. Ihan mukavaahan se on kuunnella lokkien kirkunaa Suomen suvessa, mutta kyllä noista vaihtoehdoista paratiisisaari vie silti voiton. :) Näyttää ihanalta tuo muffini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se paratiisisaari taitaa voiton viedä ainakin tällä hetkellä ajateltuna, kun ulkona on 10 astetta pakkasta ;)

      Poista