tiistai 22. tammikuuta 2013

Mansikkaraparperikiisseli


Pakkasesta löytyi smoothie-aineksia kaivellessa myös raparpereja ja heti alkoi mieli tehdä mansikkaraparperikiisseliä. Tämä kiisseli hävisi alta aika yksikön..

Mansikkaraparperikiisseli

200-300g raparperia
200-300g pakastemansikoita
1,5l vettä
1dl sokeria
3tl vaniljasokeria
5rkl perunajauhoja

Laita jäiset marjat kattilaan, lisää vesi ja sokerit. Maista lientä, jotta saat itsellesi sopivan makean kiisselin. Keittele niitä niin että raparperi hajoaa. Sekoita perunajauhot tilkkaan kylmää vettä ja kaada seos kuumaan nesteeseen. Kiehauta, jotta kiisseli paksunee. Ota pois liedeltä ja kaada tarjoiluastiaan.
Nauti kylmänä kermavaahdon kera!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti