torstai 10. huhtikuuta 2014

Pääsiäisruoho DIY


Aina keväisin minuun iskee tuunausvaihde ja kaikkea kivaa täytyy kokeilla ja puuhastella. Jostain syntyi idea rairuohosta, joka kasvaa sellaisesta puukiekosta. Eli sellaisesta noin 5cm paksusta puukiekosta, joka on sahattu isosta puunrungosta. Niinpä lähdin metsästämään koivun runkoa. Sen löysin ja sitten vain saha kauniiseen käteen ja kiekkoja sahailemaan.
Just... niin noloa kuin se onkin myöntää, en saanut ensimmäistäkään kiekkoa sahattua! Voimat loppui vai olisikohan se sittenkin ollut tylsä saha??

Meinasi jo usko loppua koko projektiin kunnes huomasin, että kaarna lähti kuivasta koivun rungosta hauskasti irtoilemaan sitä sahatessa. Siis "plän B" kehiin. Kaarnathan voisi liimata jonkun astian reunaan ja saada näin illuusion ruohoa kasvavasta puukiekosta. Sahailin siis kaarnan paloja irti ja ostin saviruukun aluslautasia. Kuumaliimalla kaarna kiinni, multaa lautaselle ja siemenet kasvamaan. Voíla!
  

Oikein hauskat pääsiäisruohoastiat näistä tuli ja loppujen lopuksi kaiken vaivannäön arvoisia. Iloista pääsiäisen odotusta kaikille!
 

1 kommentti:

  1. On nää kyllä niin ihania. Ja eikös se mene niin, että vaikeuksien kautta voittoon? :D

    VastaaPoista