maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisenä bongattua


Viime päivinä aurinko on hemmotellut meitä ja luontoa oikein urakalla. Mikä parasta näistä päivistä on päässyt nauttimaan aamusta iltaan pääsiäisen tuomien vapaapäivien johdosta. Ja vielä tänään olisi luvassa vapaata ja aurinkoa...

Me olemme paljon ulkoilleet ja kamera on roikkunut mukana. Onkin saanut bongattua kauniita ja hauskoja asioita. 


Kaikki kevään kukkaset loistavat; leskenlehdet, sinivuokot sekä valkovuokot. Näinköhän niitä on enää muutaman viikon päähän äitienpäivään?Puut ovat myös suurissa silmuissa, joten kohta on odotettavissa upea väriloisto purppuratuomista alkaen. Usein ollaan vapun tienoilla saatu näitä puita ihailla täydessä loistossaan.


Yhtenä aamuna bongattiin myös "puput" pihalla. Rusakot olivat kolmin kappalein ruokailemassa hyvän tovin melko paikallaan, joten muutama kuvakin onnistui kivasti.


Pieniä projektejakin on tullut aloiteltua kesää ajatellen. Viime syksynä sain muutaman kaapelikelan ja niistä syntyy täksi kesäksi puutarhapöydät. Nyt ne jo toimittivat virkaansa hyvin istutuspöytänä. Tuo metallinen vati, joka löytyi äitini kätköistä, on 60 vuotta vanha. Se on tullut 1954 olevasta äitiyspakkauksesta, jolloin enoni syntyi. Meillä on myös jäljellä valkoinen, emalinen pesuvati 70-luvulta, joka tuli äitiyspakkauksesta minun synnyttyäni.


Toinen projekti on tehdä pieni kasvimaa lavakaulurin sisään. Nyt on paikka valittu ja mullan osto edessä. Mitäköhän sitä alkaisi kasvattamaan?


Lasten kanssa ollaan otettu kuplat esiin ja siitä on riemua riittänyt koko pihapiirin lapsille.Mukavaa pääsiäistä vielä kaikille. 
Nauttikaa auringosta, lämmöstä ja keväästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti