tiistai 6. elokuuta 2013

Ystäväni 40v. juhlat


Ystäväni Minna täytti viime lauantaina 40 vuotta ja tein hänelle kakun. Kakussa oli täytteenä vadelmamoussea tuoreilla mustikoilla. Pinnan kuorrutin sokerimassalla ja samasta tein kukkakoristeet. Kuljetuksen aikana painava kakku oli saanut aikaan pienen repeämän alareunassa -höh- mutta se ei onneksi makua haitannut.


Kehyksen tein kukka- ja muotoilumassasta, jotta se kuivui kestäväksi. Kuva kehyksessä on tulostettu, syötävä kakkukuva. Myöskin Confetin uutuuksia syksyllä.

Menimme juhliin nuorimmaisen kanssa, koska hoitoa ei järjestynyt. Tosin mukavaanhan näinkin oli vaikka ilta jäikin vähän lyhyeksi. Upeasti oli juhlat järjestetty ja ilma oli todella suosiollinen. Tässä muutamia fiiliskuvia.

Herkullista syötävää ja kylmää juotavaa oli tarjolla yllin kyllin kauniisti esille laitettuna. Ihastuin upeisiin muovisiin aterimiin kovasti. Harmi ettei niitä Suomesta saa, ne ovat kuulemma Mallorcan tuliaisia.Kiitos Minna ja Sami juhlista. 
Ja suuret onnittelut ystäväiseni vielä! Perästä tullaan...

 

1 kommentti:

  1. Tässä yhtenä päivänä hypistelin Postissa siellä olevia tavaroita ja siellä oli tuon tyylisiä aterimia, kirkkaita kylläkin :)

    VastaaPoista