torstai 1. elokuuta 2013

Mansikka-vadelmavalkosuklaa kakku


 Confettiin saapuu elokuun aikana makoisia uutuuksia, oman tuotannon tuotteita mm. sokerimassoja ja hyydykejauheita. Olemme kesän aikana niitä testailleet ja erittäin hyväksi havainneet. Tämän kakun sisälle laitoin herkullista valkosuklaahyydykejauhetta, joka on yksi syksyn uutuuksista.

Vaikka kyseessä onkin valmis tuote/jauhe, on se todella hyvänmakuinen, nopea ja helppo käyttää. Suosittelen kokeilemaan!

Mansikka-vadelmavalkosuklaa kakku

4 kananmunan kakkupohja

kostutukseen vaniljamaitoa

täyte: 

5dl vispikermaa
tuoreita vadelmia/mansikoita

koristeluun:

valkosuklaarouhetta
tuoreita marjoja

Halkaise kakku kolmeen osaan. Valmista täyte hyydykejauheen ohjeen mukaan. (Vatkaa kerma vaahdoksi ilman sokeria, sekoita koko hyydykejauhe 1 dl:n kylmää vettä ja kaada seos kermavaahtoon. Kääntele tasaiseksi ja käytä heti). Täytä kakku ja jätä täytettä vajaa 2 dl kakun kuorruttamiseen. Kuorruta kakku saman tien ja koristele reunat valkosuklaarouheella. Koristele tuoreilla marjoilla ja nauti hyvässä seurassa!

Kakku oli todella hyvää sanon minä, jonka kakkukiintiö on täyttynyt jo muutama vuosi sitten.

Kakkuilusta kätköilyyn...tässä on pieni pähkinä. Kuvassa on kaksi kätköä, löydätkö ne?

 
Arvauksia voi laittaa kommentteihin. Vastauksen postaan parin päivän kuluttua.

Eikö kukaan uskaltanut arvailla? No vastaukset näe kuvissa. Melko ovelia, vai mitä?


Ruuvin kanta irtoaa ja kierreosa on ontto, jonka sisältä loki löytyy.
 

Kätköily on hauskaa, kokeilkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti