sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Säbä pelipaita-kakku


Ystäväni poika aloitti alkuvuodesta pelaamaan salibandya Tikkurilan Tiikereissä. Synttärikakkutoiveena olikin oma pelipaita-kakku. Paitakakun tekeminen on aina jostain syystä hiukan hankalaa. Nytkään massa ei totellut ja muutamia ryppyjä reunoille tuli -pöh! Tiikereiden paidan värisävykin lienee tummempi, mutta tämä kuulemma kelpasi hyvin.

Kakku oli suklaapohjainen ja täytteinä oli mansikka- ja suklaatäytteet. Sininen massa on sokerimassaa ja valkoiset tekstit vaahtokarkkimassaa. 


Salibandypallon tein kukka- ja muotoilumassasta. Tein pallon puolikas kerrallaan ja kuivatin ne oikean pallon päällä. Annoin puolikkaiden kuivua puolisen tuntia ja sitten liimasin pallon kasaan.


Tuo muotoilumassa on kyllä ihan loistavaa. Se taipuu vaikka ja mihin.

Jokin aikaa sitten tein ensimmäistä kertaa tuon pallon ja se onnistui kohtuu kivasti. Samalla tein myös omien poikieni joukkueen logon. Sitä kyllä kelpaa esitellä..


Nyt vielä nuo mustat linnut ovat uudistaneet logonsa hiukan hurjemmaksi.
Salibandy on kiva harrastus vanhemmallekin ja meillä onkin vastuuturnaus ensi viikonloppuna. Siellä saa kannustaa Blackbirdsit lentoon!

Tässä on oma joukkuehengen nostajani:


"Häviöst sä voit olla työtön,
siks me lähetää voitolla yöhön!"

1 kommentti:

  1. Taidan varastaa ideasi salibändy-pallosta. Kivasti tehty... Sinulla on kivat sivut ja kauniita kuvia, kakkuja sekä leivonnaisia. Linkitin sinut. Toivottavasti on ok.

    VastaaPoista