lauantai 10. tammikuuta 2015

Kevääksi uutta kotiin, Modern Moroccan


Olen jo useamman vuoden pitänyt itämaisesta tyylistä. Ja olen saanut kuulla "fantasiastani" 1000 ja yksi yötä, jolla viittaan lähinnä sen tyylisiin juhliin.

Sisustuksessa pidän lähinnä modernista marokkolaisesta tyylistä 
-musta-valkoinen- toimii aina. Nyt päätin, että tänä vuonna nuo ihanuudet pääsevät kotiin saakka. Tine K:lla on ihania astioita, joten kai se täytyy edes yksi tuollainen iso lautanen hankkia. Täytyy siis lähteä kohti Helsinkiä ja Nougat-liikettä.

Haaveissa on myös tällainen nahkarahi. Sopisi niin kivasti olohuoneeseen yhtenä pienenä pisteenä Ii:n päälle, eikö? Noh, tätä ehkä täytyy miettiä.

  

 H&M:ltä löysin tällaiset tyynynpäälliset. Ne koristavat kohta mustaa nahkasohvaamme aivan loistavasti.


Myös olohuoneen lattia saa uuden maton. Etsin todella kauan sopivaa mattoa ja lopulta päädyin tähän Kodin1Anttilan Pandora-mattoon. Se on lähinnä sitä mitä haen sekä hinnaltaan että laadultaan.

Samoin pitkään olen haaveillut Tagine-padasta, joten eiköhän tänä vuonna ole aika sellainen lopulta hankkia. Tällainen musta viehättää minua eniten, joten sen metsästykseen siis.


Nämä ihanuudet jo löytyvätkin kotoa, marokkolainen pöytätarjotin sekä tuikkukuppeja.
 

Marokkolaiset lyhdytkin kiinnostavat, mutta en pidä niiden värikkäistä laseista. Siispä päädyin tällaiseen vaihtoehtoon.

Nyt vain näitä kaikkia ihanuuksia hiljalleen hankkimaan.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti