lauantai 26. lokakuuta 2013

Joulu 2013 lähestyy...


Voi ihanuus, kun joulu taas lähestyy. Ensimmäiset luumutortut on jo paistettu ja maistettu, samoin piparit. Myös muutama ihanuus on jo kaupoista matkaan tarttunut, joulua ja joulupyötää ajatellen. Tällaisen suloisen kyltin löysin Marin Memorien-kaupasta. Kyltti on pieni, 6cm x 11cm ja se päätyy koristamaan kaunista kranssia ulko-oveen. En ole vielä päättänyt kranssin materiaalia; paju/risu vai havu.  

Tänä vuonna meillä joulupöytä on valkoinen, jota piristää maanläheiset sävyt; pellava, juuttikangas, harmaa ja hopea. Ehkä vähän mustaakin löytyy?


Kauniit tähtivadit tarttuivat mukaan Linnanmäen valokarnevaaleilta. Siellä myytiin Lintsi-kaupoissa lähes kaikki tuotteet -30-50% alennuksella talveksi pois. Näistäkin kulhoista maksoin vain 6e. Ovatpa kauniita käytettäviksi milloin vain.

On mukava suunnitella joulun koristeita ja miettiä erilaisia tuunauksia. Olen jo kerännyt käpyjä, lehtikuusen oksia pikku käpyineen ja sammalta sekä jäkälää. Ne päätyvät joulun ajan istutuksiin ja muihin asetelmiin.


Tällaiset eläinaiheiset sisustustyynyt on jouluksi tulossa...


... ja tällainen "apusäkki" Joulupukkia ajatellen!


Pikkuhiljaa alkaa myös valojen virittely, ei millään malttaisi odottaa. Mutta tässä on vielä halloween välissä ja sitten alkaa tuo vuoden tunnelmallisin aika.

Mies se vitsailikin, että meillä on kun The Joulukalenterissa. Siellä Kerttu viritteli joka jaksossa lisää "koristeita" ympäri tupaa. Heh, saas nähdä miten käy...


1 kommentti:

  1. Ihania juttuja olet bongannut ja nuo kulhot ovat kyllä löytö, olisi kiva sujautella niitä lahjapussiin. Ei tästä kaamoksesta selviä muutakuin joulua ajattelemalla.

    VastaaPoista