lauantai 8. kesäkuuta 2013

Prinsessakakku


Tänään sai Ruotsin prinsessa Madeleine itselleen aviomiehen ja sen kunniaksi meillä herkuteltiin prinsessakakulla. Kuninkaallisia häitä on aina kiva katsella, pukuloisto on taattu.

Paistoin suklaisen kääretorttupohjan, josta leikkasin sopivat palat 3d pallovuokaan. Tuon vuoan avulla sain tehtyä kivan pienen kakun. Kakun täytin pätkismoussella ja pinnan kuorrutin sokerimassalla. Marsipaanista kun emme välitä. Alareunaa koristamaan tein vielä Wiltonin silikonimuotin avulla kauniin helminauhan. Kruunu ja tomusokeri ripaus päälle, kakku valmis!

Nopea pätkismousse

2dl suklaakermaa
1dl vaniljarahkaa
1tl vaniljasokeria
½ pss pätkisnameja rouhittuna

Rouhi pätkikset. Vatkaa suklaakerma vaahdoksi, lisää rahka ja vaniljasokeri. Et välttämättä tarvitse näin pieneen kakkuun liivatetta laisinkaan, koska suklaakerma ja rahka tekevät seoksesta jämäkän. 


Herkullista kakkua ja skumppaa.

Grattis Madeleine & Chris!
 

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis kakku! :) Lisäsin sut mun blogilistalle niin saan kivasti seurailtua sun juttuja. Nyt kun on oma blogi niin tulee niin harvoin enää katseltua tietokoneen suosikki-kansiota :)
    Terveisin Taru

    VastaaPoista
  2. No onpa kaunis, kertakaikkisen kaunis!!! Mulla jäi Madden häät kattomatta, ku meillä oli omat "kuninkaalliset" häät, mutta piti sentää netistä kuvat katella :D :D

    VastaaPoista