torstai 18. huhtikuuta 2013

Kevättä ja kukkia


Kesä on selvästi tulossa, sen kertoo laulavat vesilammikot ja muuttolintuparvet. Parvekekin oli aika siivota ja kevätkukkaset saivat väistyä. Alkukesän kukkaset houkuttelivatkin tänään Pirilän Kukkataloon, joka pursusi kauniita ideoita kukkien laittoon.
 
 
Heti ovella vastaanottivat upeat hortensiat. 
 
 
Hortensioissa oli aivan uusi tummanvioletti väri (kuva ei ehkä ole ihan todenmukainen). Todella upea ja erikoinen. Tällainen melkeinpä täytyy saada...
 
 
Myös erilaiset ruukut, alustat, häkit ja muut koriste-esineet löytyivät sisääntulon läheltä. 


Mahtava valikoima erilaisia yrttejä ja kasvisten alkuja houkutteli tuoksuillaan. Valikoimasta löytyi niin basilika, oregano, sitruunamelissa, persilja, chilipaprika kuin tomaattikin.


Kesäkukkien värikirjo oli mahtava. Tosin vielä ei voinut kuin ihailla kauniita pelargoneja. Ne eivät kestä viileyttä kovinkaan hyvin, kuulemma.
 
 
Kukkatalosta löytyi ulkokukkien lisäksi paljon viherkasveja ja hyvä valikoima leikkokukkia. Niiden joukosta bongasinkin tällaisen ihanuuden. Kuka arvaa mikä kukka on kyseessä?
 
 
Mukaan tarttui Kukkatalosta muurinkello, kaunokainen, ruukkuruusuja, orvokkiamppeli sekä pikkuorvokkeja. Käväisin myös Kodin Terrassa ja sieltä löytyi aivan supersuloisia lemmikkejä. Niitähän oli pakko saada!
Tässä komea kokoelma parvekkeen kaunokaisista.


 

2 kommenttia:

 1. Moikka!
  Luin vanhasta blogistasi joskus vuosia sitten tekemästäsi minttukrokanttikahvikakusta. Voisitko mitenkään laittaa reseptiä mailitse, mikäli sinulla on se vielä tallessa? Tein kerran jotakin vastaavaa, enkä löydä enää reseptiä täältä netin syövereistä!
  Tuhannet kiitokset! belissah AT rocketmail.com
  -Bea

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi sinulla :) Kauniita kuvia ja ihania herkkuja! Sitruuna-limemuffineihin kurkkasin blogistasi jo vinkkiäkin muutama viikko sitten. Saanko linkittää sinut blogiini sokerimuruja.blogspot.fi ? Kevätaurinkoisin terveisin!

  VastaaPoista