sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kohti pääsiäistä Peepsien kera


Tänään sai taas nauttia kauniista ja aurinkoisesta kevätpäivästä. Narsissit ovat puhjenneet kunnon kukkaan parvekkeella pääsiäistä enteillen. Lämpötila nousikin tänään aurinkoisessa kelissä suojaisella parvekkeella lähemmäs 20 astetta -ihanaa! Siinä sitä kelpasi nautiskella kevätsäteitä.

Pojat eivät enää suostuneet virpomaan lähteä kuin mummille, joten montaa oksaa ei tarvinnut kerätä ja koristella. Meilläkin muutama pikkutrulli ovella kävi ja sitä varten olin varautunut makeisilla.


Ystäväni on kovasti kehunut vuosien varrella Jenkeissä syömiään Peeps-vaahtokarkkeja. Ovat kuulemma maailman parhaita?! Suomesta niitä ei ole saanut ennenkuin nyt, tänä keväänä. Aloin googlettamaan makeisia aikeenani yllättää tuo ystävä. Löysin Sweetheart karkkikaupan, joka oli saanut myyntiin näitä kovin legendaarisia makeisia. Onneksi he suostuivat postilla namit toimittamaan sillä aikaa Helsingin vierailuun ei kalenterista löytynyt.
 Innoissani en malttanut salaisuutta pitää vaan kerroin löydöstäni ystävälle, joka lähti lähes siltä istumalta Peepsejä hakemaan :)


Maistoimme jo nuo pinkit puput ja hyviähän ne olivat. Loput säästetään pääsiäisvieraille. Meillä vietetään Jonnen nimppareita pääsiäisenä ja keltaista on kattaukseen tulossa...ja minecraft-kakku.


Aurinko on houkutellut myös kotia siivoilemaan, ikkunoita pesemään ja keväisiä/pääsiäisaiheisia esineitä levittelemään. Nämä tiput ovat somasti häkissään.


Olin tänään muuten elämäni ensimmäisillä Perfect Home-sisustuskutsuilla ja eihän sieltä tyhjin käsin pois päässyt. Mutta niistä ihanuuksista myöhemmin lisää.

1 kommentti:

  1. Peepsit ovat herkkuja, kuka niistä pitää! Minä mieluusti vain koristelen niillä tarjottimia :D

    Paperipillit ovat myös uusvanha tuttavuus, sitten lasten pieninumeroisten :D synttäreiden.

    VastaaPoista