perjantai 15. helmikuuta 2013

Banaanikinuskikakku


Kevät on nurkan takana ja mieli halajaa jo kaikkea keltaista ja vihreää..ja kotimaisia mansikoita (mistä taas lienee tällainen himo?)

Kakun tein ihan pelkästään halusta päästä kokeilemaan tuota pursotusta ja yllätyksekseni se ei ollutkaan kovin monimutkaista, hidasta kylläkin. Eli en siis suosittele tekemään tätä kesähelteillä. Sen verran kauan kakun täytyy pöydällä olla. Nyt se onnistui hyvin keittiön ikkunan auki ollessa.

Kivan näköinen pursotus tästä tosiaan tuli ja antaa vaihtelua ainaiseen tähtitylla-pursotteluun, jota harrastelen. Toki pidän enemmän massakakkujen tekemisestä kuin kermakakkujen. Mutta kermakakut taas maistuvat paremmalta kuin massakakut.. eli ota tuosta nyt selvää.

Tarkemmat ohjeet pursotuksesta ja resepti löytyy täältä

Mukavaa talvilomaa meille kaikille eteläläisille!

 

4 kommenttia:

  1. siis niin upea kakku! ihana! ja varmasti myös maukas. mustakin on kiva tehdä massakakkuja, mutta munkin mielestä ei oo kermakakun voittanutta :)

    VastaaPoista
  2. Ihana kakku...kaunis ja makuyhdistelmäkin oman maun mukainen olisi.

    VastaaPoista
  3. Hieno kakku, kivan erilaiset pursotukset. Ja maut varmasti kohdillaan.:)

    VastaaPoista