perjantai 23. tammikuuta 2015

Betty Boop -kakku


Sain pyynnön tehdä 40-vuotisjuhliin Betty Boop-aiheisen kakun. Aikani mietin toteutusta kunnes päähän nousi ajatus tämän tyyppisestä kakusta. Kakun pinnalla on vinyylilevy ja Betty on tehty piirrettunä kuvana siihen päälle.

Kuorrutin kakun sokerimassalla. Punainen massa oli mansikan makuista massaa, joka itsessään on jo ihanan makuista. 
Koristeena levyn päällä on mm.syötäviä, pehmeitä timantteja. Ei tarvitse hampaita pelätä näitä syödessä.

 
 

lauantai 10. tammikuuta 2015

Kevääksi uutta kotiin, Modern Moroccan


Olen jo useamman vuoden pitänyt itämaisesta tyylistä. Ja olen saanut kuulla "fantasiastani" 1000 ja yksi yötä, jolla viittaan lähinnä sen tyylisiin juhliin.

Sisustuksessa pidän lähinnä modernista marokkolaisesta tyylistä 
-musta-valkoinen- toimii aina. Nyt päätin, että tänä vuonna nuo ihanuudet pääsevät kotiin saakka. Tine K:lla on ihania astioita, joten kai se täytyy edes yksi tuollainen iso lautanen hankkia. Täytyy siis lähteä kohti Helsinkiä ja Nougat-liikettä.





Haaveissa on myös tällainen nahkarahi. Sopisi niin kivasti olohuoneeseen yhtenä pienenä pisteenä Ii:n päälle, eikö? Noh, tätä ehkä täytyy miettiä.

  

 H&M:ltä löysin tällaiset tyynynpäälliset. Ne koristavat kohta mustaa nahkasohvaamme aivan loistavasti.


Myös olohuoneen lattia saa uuden maton. Etsin todella kauan sopivaa mattoa ja lopulta päädyin tähän Kodin1Anttilan Pandora-mattoon. Se on lähinnä sitä mitä haen sekä hinnaltaan että laadultaan.





Samoin pitkään olen haaveillut Tagine-padasta, joten eiköhän tänä vuonna ole aika sellainen lopulta hankkia. Tällainen musta viehättää minua eniten, joten sen metsästykseen siis.


Nämä ihanuudet jo löytyvätkin kotoa, marokkolainen pöytätarjotin sekä tuikkukuppeja.
 

Marokkolaiset lyhdytkin kiinnostavat, mutta en pidä niiden värikkäistä laseista. Siispä päädyin tällaiseen vaihtoehtoon.

Nyt vain näitä kaikkia ihanuuksia hiljalleen hankkimaan.  

torstai 1. tammikuuta 2015

Pinkki kakku 50v.


Viime vuoden viimeiseksi kakuksi sain tehdä ilmeisen vauhdikkaalle naiselle kakun. Toiveissa oli pinkki kakku korkokengällä, käsipainoilla sekä blingbling:llä. Täytteeksi tein päärynämoussen ja pinta on kuorrutettu pinkillä Satin Ice-massalla.

Mustat koristeet (korkokenkä, käsipainot ja numerot) on tehty mustasta kukka- ja muotoilumassasta. Numeroihin sekä korkokenkään ripottelin koristeeksi koristejauhetta. Kaiken kruunasi pirteä timanttinauha sekä syötävät timantit.